Lackkonservering med Diamondbrite utan dyra uppgraderingar

Lackkonservering är en produkt som bearbetas ned i lackens porer och bildar en hård och högglänsande hinna som skyddar lacken mot vägsalt, asfalt och andra föroreningar, ger ett optimalt skydd med glans. Produkten hindrar blekning från ultraviolett ljus och skadas inte av några permanenta fläckar så som nitratetsning orsakad av fågelspill, trädsav eller som metallpåslag och industrinedfall m.m.

Tål samtliga avfettningsmedel så som stark tjärlösare och alkaliska avfettning/tvättmedel, syrabaserade produkter så som fälgsyra. Diamondbrite lämnar garanti på 6 år utan behov av återkommande uppgraderingar, de flesta andra lackförseglingar har behov av uppgradering på ett eller annat sätt som tex vår produkt Lacroe som har 6 års servicegaranti och bör uppgraderas efter 2 år.

Det finns i dag ett flertal produkter på marknaden som har liknade uppgraderingsprogram allt från 12 månader till 24 månader mellan uppgraderingarna. Detta är givetvis 3 – 5 gånger så dyrt som en Diamondbrite behandling, men man får god kontroll till högt pris.

Diamondbrite

Är en hård och högglänsande 2-komponent hinna som skyddar lacken mot vägsalt, asfalt och andra föroreningar, ger ett optimalt skydd med glans. Hindrar blekning från ultraviolett ljus och nitratetsning orsakad av fågelspill (bör tvättas av inom 7 dagar och återställas med Conserver). Diamondbrite skadas inte av några permanenta fläckar så som metallpåslag, industrinedfall, trädsav m.m. Tål samtliga avfettningsmedel så som stark tjärlösare och alkaliska avfettning/tvättmedel, men även syrabaserade produkter så som fälgsyra, men rådfråga din återförsäljare först.

Vi lämnar 6 års garanti utan dyra årliga uppgraderingar, men ni som kund kan behålla bilen i samma skick i många år därefter, precis som när den var nybehandlad eller nyinköpt.

Det enda ni behöver göra är att sköta bilen genom att tvätta för hand, högtryck eller automattvätt med eller utan borstar. Använd alltid rätt avfettning efter årstid. Var inte rädd att kontakta oss för råd och tips när det gäller garantier eller hur enkelt ni sköta om er bil. Eller hur enkelt ni kan bibehålla glansen, häll Conserver i sista sköljvattnet en gång i månaden. Eftertorka bilen med en ren frottèhandduk för att få fram glansen om och om igen. Vid automattvätt med borstar lägger man en sträng conserver från skärm till skärm över motorhuven innan man kör in för tvätt. Se ert skötselråd. Diamondbrite ger mest för pengarna eftersom ni inte har några behov av dyra uppgraderingar.

Vi kallar er en gång om året för en kontroll/besiktning av er konservering, detta till en kostnad från 300:-

Vad ger Diamondbrite er för garantier?

Diamondbrite finns i över 70 länder med många återförsäljare i varje land, bl.a. 5000 i europa. Varje återförsäljare eller center har fått en utbildning så att Diamondbrite Lackkonservering appliceras på rätt sätt och att vi kan stå för garantierna. Garanti kan för många kunder vara en diffus information eftersom det finns många olika fabrikat som uppger olika garantier m.m.

6 års Garanti på Lackkonservering

Diamondbrite lämnar 6 års garanti utan några återkommande uppgraderingar.
Diamondbrite skyddar lacken mot permanenta fläckar så som fågelspill, trädsav, industrinedfall m.m.
Diamondbrite ger er undervisning hur man sköter bilen samt ger information till kunden att bilen kan tvättas hur mycket som helst samt med vilka kemikalier som helst bara de inte är för svaga.
Eftersom Diamondbrite inte innehåller Silikon, Teflon eller vax fastnar smutsen som på en obehandlad bil men lossnar mycket enklare än av en svagare produkt. Att Diamondbrite tål 20 % Saltsyra är en enorm styrka, så att man kan alltid tvätta bilen ren från inbrända dubb eller svavelutsläpp från industrin.
6 års Garanti på Lackförsegling och lackskydd

Vår produkt Lacroe är en Lackförsegling som har samma skydd som Diamondbrite men har inte samma hållbarhet. Det menas att denna produkt har behov av uppgradering var 24/36 månad, detta kallar vi servicegaranti.

Varför är det viktigt att behandla din bil?

Lackkonservering, Lackförsegling eller lackskydd är det bästa skyddet för er bil fast det fuktiga klimatet i Sverige. De flesta biltillverkare lämnar ut fordonen med en försäkran om ett vaxskydd som gör att bilens lack förblir i samma kondition som den dagen de lämnade fabriken. Nu är det ert val och välja vilket skydd som är bäst för ert fordon.

» Det är bara penetrering av rost intill plåten och aktuell färglossning som ingår i bilens garanti.
» Konditionen på lack, klädsel och skydd mot miljöpåverkan är bilägaren ansvarig för.
» Diamondbrite är en väl beprövad process, som har utvecklats i över 40 år, detta för att kunna ge din bil det skydd den behöver i många år framöver.
» Diamondbrite kan bara appliceras av utbildad personal och auktoriserade Diamondbrite återförsäljare för att garantera ett professionellt utförande.
» Det skydd som din bil behöver idag, är för morgondagens miljöförhållande.
» Vi har inga förbehåll på bilens ålder eller hur många mil den har gått för att lämna garanti.
» Diamondbrite har idag en total skyddsprodukt serie för bilen, husbilen, husvagnen, båten och inom flyget.
» Skyddsprodukterna är många som lack, tyg, läder, glas, aluminium och cabriolett.
» 6 års garanti och service garanti med våra behandlingar på både ny och begagnade bilar.
– See more at: http://www.trelleborgsbilvard.se/erbjuder/diamondbrite#sthash.wVTA730W.dpuf