Lackförseglare med 6 års servicegaranti

Lackförsegling är en produkt som bearbetas ned i lackens porer och bildar en hård och högglänsande hinna som skyddar lacken mot vägsalt, asfalt och andra föroreningar, ger ett optimalt skydd med glans. Produkten hindrar blekning från ultraviolett ljus och skadas inte av några permanenta fläckar så som nitratetsning orsakad av fågelspill, trädsav eller som metallpåslag och industrinedfall m.m.

Tål samtliga avfettningsmedel så som stark tjärlösare och alkaliska avfettning/tvättmedel, syrabaserade produkter så som fälgsyra. Lacroe lämnar servicegaranti på 6 år med behov av återkommande uppgraderingar var 24 e månad, precis som de flesta andra lackskydd på Svenska marknaden.

Det finns i dag ett flertal produkter på marknaden som har liknade uppgraderings program allt från 12 månader till 24 månader mellan uppgraderingarna. Detta är givetvis 3 – 5 gånger så dyrt som en Diamondbrite behandling, men man får god kontroll till högt pris.

Lackförsegling Lacroe

Är en hård och högglänsande 1-komponent hinna som skyddar lacken mot vägsalt, asfalt och andra föroreningar, ger ett optimalt skydd med glans. Hindrar blekning från ultraviolett ljus och nitratetsning orsakad av fågelspill (bör tvättas av inom 24 timmar och återställs med Conserver). Lackförseglare Lacroe skadas inte av några permanenta fläckar så som metallpåslag, industrinedfall, trädsav m.m. Tål samtliga avfettningsmedel så som stark tjärlösare och alkaliska avfettning/tvättmedel, men även syrabaserade produkter så som fälgsyra.

Vi lämnar 6 års servicegaranti , men ni som kund kan behålla bilen i samma skick i många år, precis som när den var nybehandlad eller nyinköpt.

Använd alltid rätt avfettning efter årstid. Var inte rädd att kontakta er närmaste återförsäljare för råd och tips när det gäller garantier eller hur enkelt ni sköta om er bil. Eller hur enkelt ni kan bibehålla glansen, häll Conserver i sista sköljvattnet en gång i månaden. Eftertorka bilen med en ren waffelduk/frottéhandduk för att få fram glansen om och om igen. Vid automattvätt med borstar lägger man en sträng conserver från skärm till skärm över motorhuven innan man kör in för tvätt. Uppgradering var 24e månad bör göras för att bibehålla den fina glansenpå er bil.
– See more at: http://www.trelleborgsbilvard.se/erbjuder/lackfoersegling#sthash.yZkAdHO3.dpuf