Skinn & klädselbehandling

Jewelultra Leather Feed

Jewelultra Leather Feed bibehåller originalutseendet på bilens läderinteriör. Behandla ert läder och håll det mjukt och ni förhindrar lädret/skinnet från att torka och spricka.

Man kan inte konservera läder/skinn så som bilens lack eller tyg eftersom det är ett material som andas. Lädret/skinnet har öppna porer där smuts kan fastna även om man har behandlat lädret/skinnet. Om man vill vara rädd om sin läderbeklädda bil skall man konturnuerligen rengöra och behandla sitt skinn med lotion med både rengörande och mjukgörande samt vattenavisande effekt.

Tag inte en produkt som luktar skinn om det inte har dessa egenskaper utan tänk på att i första hand är det ert skinn/läder som måste må bra därefter får man tänka hur medlet doftar.

Jewelultra Lether Feed både rengör, mjukgör samt är vattenavisande och har en doft som är neutral.

Jewelultra Fabric Protection

Klädselimpregnering

Jewelultra Fabric Protector ger en osynlig skyddande hinna, detta skyddar klädsel mot smuts. Spillda vätskor pärlar sig och torkas lätt bort, det ger skydd mot kaffe, cola, yoghurt m.m.
Jewelutra Ltd lämnar 6 års garanti mot permanenta fläckar.

Beklädnadsskydd

Inredningsbeklädnaden tar mer stryk än något annat i bilen. Jewelultra Carpet Protection ger ett skyddande lager som slår ifrån sig smutsen och hindrar vätska och smuts att tränga in i bilens beklädnad och golvmattor. Med detta skyddande lager tar man lätt bort smuts och vätskor.

Ni som är hundägare kan med denna väl beprövade produkt få er bil behandlad för att skydda tyg klädseln mot hundhår. Det är inte så att hundhår fastnar utan att det blir mycket lättare att rengöra och dammsuga ytan ren från hundhår.
– See more at: http://www.trelleborgsbilvard.se/erbjuder/skinn-a-klaedselbehandling#sthash.kB6SIjnh.dpuf